Axşamınız xeyir, əziz forum üzvləri! Mən yeni bir onlayn platforma
Axşamınız xeyir, əziz forum üzvləri! Mən yeni bir onlayn platforma axtarışındayam, amma hər dəfə seçim etməzdən əvvəl çox diqqətli olmağa çalışıram. İlk növbədə, platformanın etibarlılığını, lisenziyasını, istifadə şərtlərini və məxfilik siyasətini araşdırıram. Əgər bu sənədlər aydın, qısa, başa düşülən dildə yazılıbsa və vacib məqamlar ayrıca vurğulanıbsa, bu, artıq platformaya olan etimadımı əhəmiyyətli dərəcədə artırır. Bundan əlavə, platformanın istifadəçi məlumatlarına münasibəti, bu məlumatların üçüncü tərəflərlə bölüşülüb-bölüşülməməsi, nə qədər müddət saxlanılması da mənim üçün çox vacibdir. Təəssüf ki, bəzi platformalar bu suallara aydın cavab verməkdən yayınır və ya qeyri-müəyyən ifadələr işlədir. Azərbaycanda bu cür şəffaf, etibarlı və istifadəçi hüquqlarına hörmət edən platformalar hansılardır? Kimsə şəxsi təcrübəsini bölüşə bilərmi? Çox minnətdar olaram.

Hər axşam işlərimi bitirib evə qayıdanda bir neçə saatlıq vaxtım qalır ki, onu özümə həsr edə bilərəm. Bu vaxtı mən adətən maraqlı məzmunlar axtararaq, internetin müxtəlif guşələrini gəzərək keçirirəm. Çünki düşünürəm ki, boş vaxtı səmərəli dəyərləndirmək insanın həyat keyfiyyətini yaxşılaşdırır. Bu həvəslə bir çox platformaları araşdırmış, bəzilərini bəyənmiş, bəzilərindən isə tez imtina etmişəm. Amma bir neçə həftə əvvəl qarşıma elə bir məkan çıxdı ki, onunla tanışlığım mənim üçün əsl kəşf oldu. Həmin məkan ünvanında yerləşir. Bu saytı ilk dəfə açanda onun nə qədər rahat və istifadəçi dostu
gördüm. Rənglər, yazılar, bölmələr arası keçidlər — hər şey o qədər ahəngdar və məntiqlidir ki, insan heç bir çətinlik çəkmədən istədiyini tapa bilir. Mən bu platformanı araşdırdıqca anladım ki, burda hər bir detal düşünülüb, heç bir şey təsadüfi deyil. Bu cür peşəkarlıq mənə həmişə böyük hörmət hissi yaşadır. İndi mən bu platformanı hər axşam ziyarət edirəm və hər dəfə orada yeni maraqlı bir şey tapıram. Bu mənə elə gəlir ki, bu sayt sanki mənim üçün yaradılıb.